Traineeship nuclear technology

Een vliegende start met een traineeship bij NRG

NRG heeft sinds enkele jaren een intensief trainee-programma gericht op de ontwikkeling van jong, hoogopgeleid talent. Het programma heeft een duur van 18 maanden en start ieder jaar in februari en september. Het doel van het NRG traineeprogramma is om jong talent binnen NRG te ontwikkelen, te motiveren, te boeien én te binden om zo bij te dragen aan de business doelen van de organisatie.

Op deze manier trekken wij ieder jaar 10 jonge talentvolle nieuwe collega’s aan. Het levert NRG breedopgeleide, goed ontwikkelde en gemotiveerde medewerkers op die na een succesvolle afronding van het programma uitstromen naar één van de expertisegebieden van NRG. Lijkt het je wat? Lees dan verder!

Goede start van je carrière

Het trainee-programma is ontwikkeld om jou binnen NRG een goede start van je professionele carrière te bieden. Wij bieden een afwisseling van projectmatig werken, het werken binnen verschillende teams en het werken aan ingewikkelde Cases. Daarnaast is er veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Indeling traineeprogramma

Tijdens het traineeprogramma zal je aan verschillende projecten werken. Een project kan een paar weken duren tot maximaal 6 maanden. Verder omvat het traineeprogramma inhoudelijke trainingen en on-the-job ontwikkeling maar ook het werken aan cases, persoonlijke effectiviteit, intervisie en coaching. Samen met een coach stel je een persoonlijke ontwikkelplan (POP) op. Hierin kunnen zaken worden opgenomen zoals trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatie, adviesvaardigheden, consulting skills, impact en presentatievaardigheden of juist nog meer inhoudelijke scholing. Elk kwartaal wordt afgesloten met een social event.

 

Start data

Het trainee-programma start 2 keer per jaar (in februari en september).

Meer weten?

  • Wat komt er allemaal kijken bij het traineeship? Bekijk het volledige traineeprogramma
  • Of neem contact op met onze recruiter Nancy Roggeveen, via hr@nrg.eu of bel 06-15590245

Solliciteer direct via ons vacature overzicht.