Traineeship nuclear technology

Een vliegende start voor jonge academici bij NRGǀPALLAS

Een geweldige start van je carrière!

 

Heb je ooit een baan als trainee in een nucleaire installatie overwogen? Wil jij bijdragen aan onze missie om 30.000 mensen per dag te helpen met medische isotopen? Wil je deel uitmaken van onze nieuw te bouwen nucleaire faciliteit, Pallas? Het traineeprogramma van NRGǀPALLAS is gericht op het ontwikkelen van jouw talenten voor een kickstart van je carrière. We bieden afwisselend projectmatig werken binnen verschillende teams en werken aan ingewikkelde Cases (zgn. brainbreakers). Daarnaast is er veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.

 

Naast on-the-job ontwikkeling staat persoonlijke ontwikkeling en coaching op het programma. Samen met een coach stel je een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) op. Denk hierbij aan zaken als trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatieve, advies- en adviesvaardigheden, impact- en presentatievaardigheden of nog meer inhoudelijke trainingen.

 

Twee keer per jaar

 

Het traineeprogramma start twee keer per jaar met een groep van vijf trainees (in februari en september) en is opgedeeld in 6 blokken. Elk kwartaal bestaat uit één themacursus/training en diverse regelmatig terugkerende onderdelen zoals het werken aan cases, intervisie en coaching. Elk kwartaal wordt afgesloten met een sociaal evenement.

 

Wil je meer weten?

 

  • Wat komt er allemaal kijken bij het traineeship? Bekijk het volledige traineeprogramma
  • Of neem contact op met onze recruiter Nancy Roggeveen, via hr@nrg.eu of bel 06-15590245

 

Solliciteer direct via ons vacature overzicht.