Traineeship

Een vliegende start met een traineeship bij NRG

NRG heeft sinds enkele jaren een intensief trainee-programma gericht op de ontwikkeling van jong, hoogopgeleid talent. Het programma heeft een duur van 18 maanden en start ieder jaar in februari. Het doel van het NRG traineeprogramma is om jong talent binnen NRG te ontwikkelen, te motiveren, te boeien én te binden om zo bij te dragen aan de business doelen van de organisatie.
Op deze manier trekken wij ieder jaar minimaal 4 jonge talentvolle nieuwe collega’s aan. Het levert NRG breedopgeleide, goed ontwikkelde en gemotiveerde medewerkers op die na een succesvolle afronding van het programma uitstromen naar één van de consultancy en services teams. Lijkt het je wat? Lees dan verder!

 

Goede start van je carrière

 

Het trainee-programma is ontwikkeld om jou binnen NRG een goede start van je professionele carrière te bieden. Wij bieden een afwisseling van projectmatig werken, het werken binnen verschillende teams (Product Markt Combinaties – PMC’s) en het werken aan ingewikkelde Cases (breinbrekers). Daarnaast is er veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Meteen een vast contract

 

Start je bij ons als trainee, dan krijg je direct een vaste aanstelling met een contract voor onbepaalde tijd. Naast inhoudelijke on-the-job ontwikkeling omvat het programma persoonlijke ontwikkeling en coaching. Samen met een coach stel je een persoonlijk ontwikkelplan (POP) op. Hierin kunnen zaken worden opgenomen zoals trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatie, adviesvaardigheden, consulting skills, impact en presentatievaardigheden of juist nog meer inhoudelijke scholing.

Indeling in kwartalen

 

Het trainee-programma start telkens 2 keer per jaar (in februari en september) en is onderverdeeld in 6 blokken van elk een kwartaal. Elk kwartaal bestaat uit één themacursus/-training en diverse regelmatig terugkerende elementen zoals werken aan cases, intervisie en coaching. Elk kwartaal wordt afgesloten met een social event.

 

Meer weten?

 

Download de factsheet over het traineeprogramma:

NRG_NT Factsheet Traineeship

Of neem contact op met onze recruiter Nancy Roggeveen, via hr@nrg.eu of bel 06-15590245.